nuffnang

Wednesday, 29 October 2014

Cara Mendapatkan Keahlian Shaklee Percuma

Assalamualaikum semua pembaca blog.


Ada ke cara hendak dapat keahlian percuma? Macam mana cara nya? Nisah akan terangkan bagaimana cara mendapatkan keahlian percuma.

Kebanyakan orang akan berminat jika ada yang hendak bagi percuma.  Nisah sendiri pun suka barang percuma ini. Bukan senang nak dapat kan. Jarang sekali orang menolak jika berpeluang mendapatkan barang percuma. Jangan tak tahu, Shaklee juga menawarkan keahlian percuma kepada pelanggan yang bertuah tetapi bersyarat la. Jom kita lihat apa kriteria untuk memperolehi keahlian percuma.

Cara Mendapatkan Keahlian Percuma


 Ada tiga cara untuk mendapatkan keahlian percuma. Anda boleh pilih salah satu cara untuk mendapatkan keahlian percuma shaklee.

1.  Pembelian sebanyak 200 uv atau RM680++
Add caption

  • Anda layak mendapat keahlian percuma jika membuat pembelian sebanyak rm680++ atau dengan tepat 200 uv. Jika anda rasa banyak, anda boleh kumpul order dengan rakan-rakan. Jika tidak tahu produk apa yang boleh sesuai untuk seisi keluarga bagi memenuhi syarat pembelian RM680++, anda boleh hubungi saya untuk pertanyaan produk.

2. Pembelian 2 botol vivix


  • Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda terus layak mendapatkan keahlian percuma shaklee. Anda akan layak membeli dengan harga ahli.

3. Pembelian 3 kotak kolagen

  • Anda boleh membuat pembelian 3 kotak collagen dan secara automatik anda layak mendapatkan keahlian percuma shaklee


Faedah bila anda mendapat keahlian percuma

Setelah anda mendapat keahlian percuma, anda layak mendapat kesemua faedah di bawah:

  • Anda telah jimat rm75@ Rm 85 untuk pendaftaran keahlian shaklee
  • Anda layak membeli setiap produk Shaklee dengan harga ahli yang jimat hampir 15-20% setiap produk berbanding harga pasaran.
  • Anda akan layak mendapatkan bonus pada pertengahan bulan depan.


Anda mungkin meminati artikel ini:



UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN BOLEH HUBUNGI:
 W.NORHANISAH W.IBRAHIM (SID :1099244)
 CALL/SMS/ WHATSPP: 0137598069( NISAH)
 FB PAGE: Jom Sihat dan Bertenaga
 FB: Hanisah Ibrahim

15 comments:

  1. Mari bersama join keahlian shaklee. Anda akan banyak dapat manfaat. Tak percaya..? Jom laa join..

    ReplyDelete
  2. sesiapa yang dah join je akan tahu peluang shaklee sangat besar..

    ReplyDelete
  3. banyak manfaat join ahli shaklee kan, mak jemah pun dah rasa..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. betul tu..siap dapat bonus plak bila jadi ahli percuma nih

      Delete
  5. Dah ramai yang join shaklee ni dengan cara keahlian percuma. Alang2 membeli biar sampai dapat free... Tak gitu??? hihi

    ReplyDelete
  6. kan..betul tu Nursimatun, alang-alang dah membeli biar sampai dapat free, alang-alang dah mengguna, biar jadi pengguna tegar, pasti takkan menyesal..

    TIPS ANAK CERIA ~ PART 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan alang-alang jadi perguna tegar..baik sharing kat semua orang plak.bagi semua orang rase shaklee effect

      Delete
  7. rugi kalau tak join ahli..lepastu kita bantu orang pula...dapat pahala

    GET CLEAN WATER | PENAPIS AIR SHAKLEE

    ReplyDelete
  8. the best klu dpt free membership...banyak keistimewaannya

    Bengkel Nutrisi Saya Yang Pertama

    ReplyDelete
  9. Jom join shaklee untuk keluar dari zon selesa..Insyaallah dapat membantu orang yang lebih memerlukan..

    Panduan Menjaga bayi baru lahir

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda..Terima kasih =)