nuffnang

Saturday, 10 May 2014

CARA JADI AHLI SHAKLEE



Entry kali ni nisah nak cerita bagaimana cara nak menjadi ahli Shaklee.. Rasanya masih ramai rakyat Malaysia di luar sana belum tahu cara untuk menjadi ahli. Bukan pe, rugi kalau tak jadi ahli nih. Beza harga ahli dengan harga runcit hampir 20%..  Wooww.. Banyak tu.. Bukan stakat dapat jimat, kalau beli banyak, dapat pulak Cash Back yang Shaklee bagi.. Lagi best kan.  Tak rugi sebab ahli Shaklee tak perlu diperbaharui, ia nya seumur hidup.  Kalau nak beli vitamin pun, anda tidak perlu susah-susah nak pergi branch, hanya klik di shaklee2u sahaja. Nanti pihak Shaklee akan pos terus kepada anda. Senang kan.


Jom  Nisah cerita macam mana cara nak jadi ahli..




Ada 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee yang sah ni.
1) Bayaran ahli sebanyak RM80 (SM)/ RM 90( SS) seumur hidup termasuk postage.
2) Atau boleh membuat pembelian produk Shaklee  berharga dalam lingkungan RM 680 untuk mendapat keahlian percuma.



JIKA BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI:

CARA PERTAMA

1. SMS/WHATSAPP saya di talian 0137598069(NISAH).

2. Setelah bersetuju, boleh membuat pembayaran ke akaun:

    Maybank 156039408349( W.Norhanisah bt W.ibrahim)

   *Jika menggunakan online banking, masukkan alamat email w.norhanisah1009@gmail.com

3.Nyatakan bukti pembayaran seperti:

   Ref no:
   Date
   Time

   Amaun.

4. Berikan butiran peribadi anda kepada saya untuk didaftarkan seperti:

    Nama penuh:
    No. Kad pengenalan:
    Alamat surat menyurat:
    Alamat untuk pos starter kit:
    No. Hp:
    Email :
    No Akaun:
    Nama Bank dan Jenis Akaun:
    Nama pasangan:
    No. Kad pengenalan pasangan: 

5. Saya akan mendaftarkan anda menjadi Ahli Shaklee yang sah.

6. No id Shaklee akan dihantar ke telepon bimbit anda.

7. Setelah selesai mendaftar, pihak Shaklee akan menghantar Starter Kit ke rumah anda.

 8. Sekarang anda telah sah menjadi ahli Shaklee yang berdaftar. Anda layak membeli kesemua produk Shaklee dengan harga ahli. Keahlian anda adalah seumur hidup. SELESAI.



CARA KEDUA

Untuk mendapatkan keahlian percuma, anda cuma perlu membuat pembelian produk shaklee berharga lingkungan RM800 iaitu 200 mata.

1. SMS/WHATSAPP saya di talian 0137598069(NISAH).

2. Setelah bersetuju jenis produk yang ingin dibeli, boleh membuat pembayaran ke akaun:

    Maybank 156039408349( W.Norhanisah bt W.ibrahim)

   *Jika menggunakan online banking, masukkan alamat email w.norhanisah1009@gmail.com

3.Nyatakan bukti pembayaran seperti:

   Ref no:
   Date
   Time
   Amaun.

4. Berikan butiran peribadi anda kepada saya untuk didaftarkan seperti:

    Nama penuh:
    No. Kad pengenalan:
    Alamat surat menyurat:
    Alamat untuk pos starter kit:
    No. Hp:
    Email :
    No Akaun:
    Nama Bank dan Jenis Akaun:
    Nama pasangan:
    No. Kad pengenalan pasangan:

5. Saya akan mendaftarkan anda  menjadi Ahli Shaklee yang sah dan membuat pembelian produk anda.

6. No id Shaklee akan dihantar ke telepon bimbit anda.

7. Setelah selesai, pihak Shaklee akan menghantar Starter Kit dan barang pembelian produk Shaklee ke rumah anda.

 8. Sekarang anda telah sah menjadi ahli Shaklee yang berdaftar. SELESAI.


Jana Pendapatan bersama Shaklee:

Bila diri dah jadi ahli, anda  juga boleh jana pendapatan bersama Shaklee tau. Sebab kebanyakan dari kami ahli shaklee adalah bermula daripada pengguna tegar produk shaklee. Alang-alang diri sendiri dah makan dan merasai kehebatan produk shaklee, kami kongsikan dengan masyarakat di luar sana kehebatan produk shaklee. Dalam masa yang sama, kami dapat duit poket daripada shaklee. Best kan.

Mari Nisah nak cerita serba sedikit bonus shaklee ini.
  • Bonus dari Shaklee tiada had limit. Bonus shaklee bermula daripada 2 angka dan ada yang sudah mencecah 7 angka.Siapa yang rajin usaha jual produk, bonus dia akan lagi besar.
  • Shaklee juga menawarkan Car Bonus. Shaklee bagi kereta mewah dan dibayar setiap bulan.
  • Shaklee juga menawarkan pakej percutian dalam negara dan luar negara.
Macam mana nak mulakan bisnes shaklee ni?? Anda tak perlu risau, Anda akan dibimbing dalam kumpulan besar kami.
  • Akan di masukkan dalam Group Rahsia kami di Facebook.
  • Akan dimasukkan dalam kumpulan Whatsapp/ Telegram
  • Bimbingan berkaitan produk  dan sokongan berterusan
  • Soalan yang bermain diminda boleh diajukan dalam kumpuan Whatsapp/ Telegram kami
  • Tutorial dan coaching secara online
  • Kelas online yang anda hanya perlu mengadap laptop atau handphone sahaja



Adakah anda ingin mencari Side Income??Klik link ini untuk sertai kami
JOM SERTAI GROUP KAMI.





**Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit. Pembaca digalakkan untuk mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu jika mempunyai penyakit..

 ========================================================

UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN BOLEH HUBUNGI:

 W.NORHANISAH BT W.IBRAHIM (SID :1099244)
 CALL/SMS/ WHATSPP: 0137598069
FB PAGE: Jom Sihat dan Bertenaga
FB: Hanisah Ibrahim

 =======================================================

14 comments:

  1. Assalam,

    best kan jadi ahli shaklee :)

    http://nutrisihatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Best jadi member shaklee!��

    ReplyDelete
  3. banyak manfaat jadi ahli shaklee
    http://sayangkandiri.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kepada anda yang belum join ahli tu...mai cepat2 join....banyak bonus menantI anda...
    Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. macam-macam faedah yang kita boleh dapat dengan join ahli shaklee..
    http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Macam2 keterujaan semenjak join members Shaklee ni.. x menyesal..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/2014/06/kenapa-saya-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  7. Jom jadi ahli Shaklee secara percuma.. Nak tahu caranya jom ke blog saya..:-)

    http://daisyrose88.blogspot.com/2014/07/cara-menjadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  8. Memang banyak sangat faedah bila jadi ahli shaklee ni. Rugi kalau tak join sekarang!
    http://mamairfanauni.blogspot.com/2014/07/jadi-ahli-shaklee-boleh-dapat-bonus-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  9. best kan jadi member...

    http://bysyiraishak.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen anda..Terima kasih =)